Het avontuur is begonnen
Door: Karen
Blijf op de hoogte en volg Karen
28 Januari 2017 | Noorwegen, Tromsø
28 Januari 2017 - 20:57
Anja Dijkstra:
Lieve Karen, een heel goed begin van een heel bijzondere reis. En ja, een beetje heimwee hoort er voor jou gewoon bij. Accepteer dat het er mag zijn.
Lekker slapen en morgen een fijne dag gewenst.
Met een dikke knuffel, mama -
28 Januari 2017 - 21:01
Marloes:
He vakantieganger!
Wat fijn dat jullie goed zijn aangekomen. Wat zal het spannend geweest zijn zeg, maar je doet het mooi wel. Trots op jou!
Wat een coole excursies gaan jullie doen zeg. Ik ben benieuwd naar de mooie foto's die je vast en zeker nog gaat maken.
Heimwee is heel begrijpelijk, maar je gaat een leuke week tegemoet en hebt straks thuis weer veel te vertellen.
Probeer vooral te genieten!
Slaap lekker en tot het volgende verhaaltje.
Liefs,
Marloes
28 Januari 2017 - 21:33
Klaas :
Hartelijk dank voor je mooie verslag. Ik kijk met spanning uit naar al die mooie excursies die jullie gaan doen. De foto's worden vast prachtig. -
28 Januari 2017 - 21:35
Na zo'n megadag slaap je vast als een os. -
29 Januari 2017 - 08:24
Yvette:
Hee lieve Karen!
Wauw wat een avontuur, nu al!! Wat een gave excursies gaan jullie doen zeg, ben erg benieuwd naar de verhalen en foto's. Ik hoop dat jullie het noorderlicht kunnen zien.
Heel veel plezier topper, geniet ervan. Ik denk dat ik daar volgend jaar dan ook maar heen moet :)
We missen je hier wel hoor
Liefs Yvette -
29 Januari 2017 - 17:00
Ome Gertjan:
Hi Karen,
Moest even twee keer lezen, maar er stond toch echt 02.45 op. Oeps, dat is uh, best .....vroeg.
Wat een prachtige foto's van de zonsopkomst.
Ben benieuwd wat jullie gaan zien en beleven deze week.
Klopt het, dat gezien het wat regende het niet zo koud is op het moment als een paar weken terug toen het bijna min dertig graden was?
Heel veel plezier gewenst.
Groeten van Ome Gertjan en Sandra voor jullie alle drie.
30 Januari 2017 - 08:56
Winanda:
Wauw karen wat een mooie reis gaat dat worden. Ga lekker genieten en ik ben super benieuwd naar je verhalen van de excursies. Heel veel plezier.
Gr Winanda