Een heftige walvis safari - Reisverslag uit Tromsø, Noorwegen van Karen Dijkstra - WaarBenJij.nu Een heftige walvis safari - Reisverslag uit Tromsø, Noorwegen van Karen Dijkstra - WaarBenJij.nu

Een heftige walvis safari

Door: Karen

Blijf op de hoogte en volg Karen

30 Januari 2017 | Noorwegen, Tromsø

Vandaag zijn we op walvis safari geweest. De uitzichten waren mooi. We hebben orka's gezien. Het was wel lastig om foto's te maken van de orka's. Omdat het weer erg onstuimig was, ging de boot aardig op en neer. Ik ben zeeziek geworden. Dat was minder fijn. Ik voel me nu gelukkig weer wat beter en heb alweer wat gegeten. Heel veel mensen waren zeeziek geworden. Via andere route waar het water rustiger was zijn we weer naar Tromsø gevaren. Toen we weer terug waren in de haven zijn we nog in de kerk geweest, die was toevallig open. Die kerk is helemaal van hout. Toen gingen we terug naar het appartement. We hebben een poosje gerust en daarna gegeten. Na het eten heb ik lekker gedoucht. Vanmorgen was het bewolkt en wat regenachtig. Later sneeuwde het. Er ligt een klein laagje sneeuw en het is wat kouder geworden. Morgenavond is onze Noorderlicht excursie en het lijkt erop dat we iets kunnen gaan zien. Ik ben heel benieuwd. Wat we verder gaan doen weet ik niet, in ieder geval kunnen we morgen wat uitslapen.

• 30 Januari 2017 - 21:58

Harm:

Mooie ervaring om met eigen ogen een orca te zien, jammer dat je geen foto kon maken. Zag op de foto dat het wel redelijk onstuimig weer was. Morgen het noorderlicht bewonderen. Heel veel plezier . Groeten aan Johan en Magda. Harm en Jannie.

• 30 Januari 2017 - 22:47

Anja Dijkstra:

Lieve Karen,

een mooie expeditie en toch de orca gezien. Prachtige ervaring.
    Ik ben nooit zeeziek geweest, maar het lijkt me niet fijn.
    Morgen weer een mooie nieuwe dag met hopelijk het Noorderlicht.
    liefs, mama

• 31 Januari 2017 - 09:52

Ineke:

Kijk, als jullie woeste boottochten gaan maken... dan wil ik ook wel mee