Tuinen van Schönbrunn - Reisverslag uit Wenen, Oostenrijk van Karen Dijkstra - WaarBenJij.nu Tuinen van Schönbrunn - Reisverslag uit Wenen, Oostenrijk van Karen Dijkstra - WaarBenJij.nu

Tuinen van Schönbrunn

Door: Karen

Blijf op de hoogte en volg Karen

04 Mei 2022 | Oostenrijk, Wenen

Vandaag zijn de naar de tuinen van Schönbrunn geweest. We hebben een rondje door de tuinen gemaakt, maar het is zo groot dat we lang niet alles konden zien. Ik vond het leuk om door de tuinen te lopen. We zijn ook nog in het Palmenhuis geweest. Daar waren veel verschillende soorten palmbomen te zien. Bij de Gloriette hebben we wat gedronken en ik had er apfelstrudel bij met slagroom en ijs. Daarna zijn we weer richting de uitgang gegaan, maar er kwam een onweersbui. Gelukkig konden we schuilen. Toen de bui weer afgezakt was zijn we naar de metro gegaan. We hebben eerst treinkaartjes opgehaald en daarna zijn we nog even naar de Stephansdom geweest. We hebben er even binnen gekeken en een kaarsje aangestoken. Daarna gingen we boodschappen doen en weer terug naar ons appartement. Toen hebben we gegeten en daarna ben ik in bad geweest. Nu nog even drinken en dan slapen. Morgen gaat de wekker vroeg, want dan gaan we een uitstapje maken naar Bratislava.

• 04 Mei 2022 - 22:25

Mama:

Lieve Karen,
    dat klinkt weer heel leuk allemaal, behalve die onweersbui dan. Dan heb je aan je keyboard weer niks.
    Fijne dag morgen.
    Liefs, mama

• 04 Mei 2022 - 22:38

Ineke:

Zo te lezen komen jullie weer tijd te kort.

• 05 Mei 2022 - 09:48

Gerrie:

Hoi Karen,

Wat leuk om te lezen wat je al weer allemaal hebt gezien.
    En wat een mooie foto's heb je gemaakt.
    Zo te horen geniet je weer van deze fantastische vakantie.
    Nog heel veel plezier!

Gerrie